Jack’s Customs

Live your dreams

Deel deze pagina via Social Media:

Jack’s Customs is:

Het adres waar het mogelijk is om uw droom te realiseren. Wij leveren u de meest exclusieve custom choppers van verschillende gerenomeerde Amerikaanse Merken. Door samenwerking met enkele zeer grote motorzaken in de VS maken wij het mogelijk om u een uitgebreide selectie van zeer jong gebruikte motorfietsen aan te bieden.

Bij Jack’s Customs hebben we altijd een 25 tal motorfietsen uit voorraad leverbaar, maar het aanbod wisselt wekelijks. Wij proberen een zeer gevarieerd aanbod neer te zetten, bestaande uit softtails, hardtails, highnecks, maar ook bijzondere Harley Davidsons behoren tot onze collectie. Het kan voorkomen dat wij niet direct aan uw wensen kunnen voldoen, aangezien de aankoop van een custom motorfiets een zeer persoonlijke kwestie is. Daarom bieden wij u tevens de mogelijkheid om een verzoek in te dienen, zodat wij u de motor van uw dromen kunnen leveren.

De motoren worden standaard geleverd inclusief een Nederlands kenteken, tenzij anders vermeldt. Tevens is het voor zakelijke kopers mogelijk om de BTW over de aanschaf terug te vorderen.

Daarnaast werken wij samen met de firma SPS (special parts supply) uit Raamsdonksveer. Onze motoren worden door deze vaklui voorzien van een beurt en inspectie voor aflevering. Tevens zijn zij ook in staat om onze customs volledig naar uw wens aan te passen. Zo leveren zij alle mogelijke onderdelen, maar maken ze tevens op maat! Klik op het logo om meer informatie.